Aston Martin Valkyrie: Хипер-автомобил на иднината

Откако во 2016-та година Aston Martin, Red Bull AT и AF Racing, напорно работеа околу развојот на аеродинамиката и генералниот изглед во внатрешноста и надворешноста на Valkyrie. Еве до каде стигнаа...