Бразилскиот модел за долна облека 'Lais Ribeiro' прошета во јавност по 'долна облека'

Неверојатно згодното тело на бразилскиот супер-модел 'Lais Ribeiro' го прошетала во јавност облечена во црни фармерки и секси црно прслуче. Погленете како изгледа 'Lias Ribeiro' надвор од модните писти.