Животот на најголемиот плејбој Хју Хефнер низ фотографии

Основачот и сопственикот на славното списание "Playboy", Хју Хефнер, почина на возраст од 91 година, во Лос Анџелес. Хефнер беше познат помеѓу останатото и по тоа дека целиот свој живот беше опкружен единствено само со убавици коишто живееа во неговата луксузна вила.