Од прва до седма етапа: “Дакар Рели 2018” низ фотографии

Галеријата ги претставува најдобрите фотографии од првата половина на овогодинешното, четириесетто издание на “Дакар Рели”. Настанот е еден од најфотогеничните спортски настани во светот, во кој возачите се ставени пред тест на повеќе терени. Домаќини на “Дакар Рели 2018” се Перу, Боливија и Аргентина.