BMW Series 8 Concept: Баварците се враќаат на тронот!

Додека Баварците се подготвуваат за претставувањето на новиот автомобил и вршат тестирања, да се потсетиме како изгледаше најавениот концепт. BMW планира токму со лансирањето на новиот модел - Series 8, да се врати на првото место по бројот на продадени автомобили во премиум сегментот.