Неверојатни фотографии кои ќе си поиграат со вашиот ум

Моника Карвало обожува да создава фотоманипулации кои лесно ќе го збунат вашиот мозок. Создавањето на невозможни сцени е нејзина пасија во последните пет години, а сите нејзини фотографии се направени на Фотошоп. Уживајте во галеријата!