Духовито, смешно или глупаво: Одлучете во која категорија спаѓаат овие луѓе

Мал број на луѓе можат да се наречат “таленти”, а следниве фотографии ќе ви докажат дека некои постапки или изуми можат да бидат крајно генијални или крајно глупави – одлучете сами.