Симпатична галерија: Животни на спортски терени

Оваа колекција на фотографии прикажува кенгури, мачки, капибари, кучиња, елени, алигатори, верверички и многу други животни кои “собрале храброст” да ги прекинат важните спортски настани. Погледнете ја симпатичната галерија!