Животинско царство: Нежни моменти на родителство

Родителската љубов кон децата не познава граници, а тоа се однесува како на луѓето, така и на животните. На овие фотографии се гледаат многу разменети нежности помеѓу животните кои неверојатно потсетуваат на човечките емоции. Погледнете ја галеријата.