Овогодинешниот карневал во Сао Паоло ги надмина сите претходни: Бразилките никогаш посексапилни

Танц, музика, маски ... Школите за самба постојано се натпреваруваат кој ќе изгледа поспектакуларно на традиционалниот карневал во Сао Паоло, кој на некој начин е “загревање” пред многу попопуларниот карневал во Рио де Жанеиро.