Уметник создава неверојатни дела со предмети од природата

Природата е прекрасна каква што е, но уметникот Џејмс Брант постојано наоѓа нови начини како да ја направи уште попривлечна. Џејмс создава уметнички дела користејќи природни материјали кои ги наоѓа во близина на неговиот дом во Јоркшир, Англија, а нивните детали ќе ги задоволат вашите очи и душа!