Сара Џин Андервуд ќе ја разгори фантазијата на секој маж

Сара Џин Андервуд е американски модел, роден на 26-ти март 1984 година во Портланд, Орегон. Таа освен со манекенство, се занимава и со актерство и се појавила на ТВ екраните во улога на водителка. Сара била “Playmate” на месец јули во 2006 година, а потоа во 2007 година станала “Playmate” на годината. Американката ужива во активностите на отворено, како и во патувањата, а на својот Инстаграм профил објавува фотографии од бројни егзотични локации.