Кортни Реперт е бујна калифорниска русокоса

Кортни Реперт е американски бикини модел, модна дизајнерка и ѕвезда на Инстаграм со повеќе од 770 илјади следбеници. Таа е родена на 8-ми април 1986 година во Пенсилванија, а во 2014 година станала мајка за што вели дека е нејзиниот најголем успех. Реперт се појавила во списанијата "Sports Illustrated" и "Maxim", како и во бројни каталози на познати брендови и популарни ТВ емисии.