Атрактивната Сабрина Доберштајн ги освои срцата на мажите ширум светот

Сабрина Доберштајн е фотомодел од Германија, родена во градот Крефелд во 1993 година. Таа денес живее во Берлин. Нејзините почетоци биле поврзани со промоции, а моделот денес е едно од заштитните лица на енергетскиот пијалак “Monster”. Сабрина е заштитно лице и на модната агенција “Favourite Models et Actors” во Германија, а со својата појава таа никого не остава рамнодушен.