Фотографии: 75-ти филмски фестивал во Венеција

Неодамна започна 75-тото издание на филмскиот фестивал во Венеција познат и по името "Мостра". Фестивалот беше отворен со филмот "First Man" на американскиот режисер Демиен Шазел, кој инаку освои Оскар за режија на филмот "La La Land". Погледнете како изгледаше црвениот тепих изминатите денови.