Една година патувал низ светот, а овие магични фотографии се резултат од тоа патување

Витолд Зиомек една година патувал низ светот. Тој бил во Мјанмар, Австрија, Словенија, Италија, Мароко, Тајланд и Исланд, а овие прекрасни фотографии се резултат од неговите патувања.