Пристигна новиот Audi A8 - погледнете како изгледа!

Новиот модел на автомобилската компанија Audi беше претставен на самитот во Барселона, а истиот доби епитет на "најнапреден автомобил во светот". Погледнете како изгледа новата генерација, која се очекува да пристигне на пазарот кон почетокот на 2018. година.