"Што по ѓаволите правиш" моменти во НБА: Зарем е можно ти да направиш бунар

И покрај тоа што тоа е кошаркарската лига во која играат најдобрите од најдобрите, НБА лигата има моменти кои знаат да не насмеат. Покрај тоа, има и моменти кога во случај на деконцентрација, некои од најдобрите ќе направат некоја грешка која наидува на потсмев кај публиката. Еве некои од грешките кои најдобрите кошаркари ги правеле, дали ненамерно, дали од неумесност...