Како 8-миот патник да му влегол во нога, листот буквално му се "кинел" од внатре: Ова е најморничавиот грч кој сте го виделе!

Ова може да ви се случи доколку претерате во теретана - или доколку не внесувате доволно магнезиум. Неговата нога изгледа како вонземјанец да влегол во неа... буквално!