ТЕСТ: Доколку го знаете одговорот на овие две прашања или сте генијалец или шизофреничар

Авторот на ова видео тврди дека само генијалци и шизофреничари го знаат точниот одговор на овие две прашања. 1) Дали маската е конвексна само на едната страна или на двете? и 2) Дали маската се врти само во една насока, или лево-десно? Точниот одговор следува на видеото.