Ова е новиот Porsche Cayenne 2018

Светската премиера на новиот Porsche Cayenne 2018 треба да се случи на 29.08.2017 година, но фотогафии и видеа од возилото излегоа неколку дена порано. Еве како ќе изгледа новиот Cayenne.