Десетте најбогати играчи во 2017 година

Иако има уште доста до крајот на оваа календарска година екипата на „футбол дејли“ ни подготви една специјална компилација со фудбалски асови кои имаат најмногу заработено во 2017. Еве кои 10 ѕвезди на списокот со најмногу собран кеш во оваа година.