Одличен документарец за Северна Кореја, направен од хрватски новинар

Станува збор за малку постар документарен филм направен од страна на хрватски новинар за Северна Кореја. Тој специјално отпатувал во најизолираната земја на светот и го ризилувал својот живот за да го направи овој документарен филм преку кој ќе добиете најдобра слика за каква земја станува збор.