Скокот од огромна висина е како да добиеш удар од Мајк Тајсон!

Овен Вејмут има само 18 години, тренира напорно и има нерви од челик. Предизвикот беше да скокне кон водата со 60 километри на час како дел од светскиот нуркачки серијал на Ред Бул.