Кога слетувањето е исклучително тешко, поради силниот ветер

Видео компилација од тешки слетувања на комерцијални авиони. Причината поради која овие авиони се на '3 милиметри' од фатална несреќа е силниот ветер. Погледнете некои од најтешките слетувања снимени со камера.