Дрон го снимил Рака, најголемото упориште на џихадистите. Од град на злото до град на духови

На ова три минутно видео ќе го видите Рака, градот кој се смета за најголемото упориште на џихадистите во светот. Погледнете како суровата рака на војната го претвори ова место во вистински 'град на духови'.