Ова е првиот поглед во живо на новиот iPhone X

Актуелниот производител на паметни телефони Apple на денешната конференција конечно ги претстави своите нови модели, вклучувајќи го тука и моделот iPhone X кој е вистинскиот нов iPhone. Погледнете го првиот поглед во живо!