Ништо не е невозможно

Кратко комично видео (претпоставуваме руско) каде еден маж (најверојатно под дејство на алкохол) се обидува да прескокне дел од оградата, за чии физикус се чини дека е превисока, но на само три метри од него се крие вистинско изненадување.