Огладнела на работното место, па канцеларијата ја претворила во вистинска фурна

Оваа 22-годишна девојка со видео запис ни докажува дека ручекот на работното место и не мора да биде сведен на досаден сендвич или некоја купечка салата, откако испекла цело пиле, па и го изела, и тоа среде својата канцеларија.