Како се бега од обезбедување во Хонгконг?

Сме гледале безброј клипчиња со паркур, некои возбудливи, некои не толку. Но, ова, кое доаѓа од Хонгконг, можеби е најлудо досега. Овие момчиња бегаат од обезбедување и притоа скокаат од кров на кров. Погледнете...