Кога си возиш велосипед и кенгур те удира во глава

Изгледа дека најголем проблем за велосипедистите во Австралија се кенгурите. Кај нас најголем проблем за велосипедистите се возачите на автомобили, но со нив некако ќе се разбереш и договориш. Ајде договори се со кенгур...