Единаесетка од која навистина боли глава: Најлошите играчи со значајни титули

Кога ќе се спомене изразот „играч од кој боли глава“ или „екипа од која боли глава“ тоа најчесто се мисли во позитивна смисла, но сега ова ќе го ставиме во негативен контекс, бидејќи ќе видиме една единаесетка која ја состави дружината на „футбол-дејли“, а се однесува на најлошите играчи кои имале среќа да освојат значајни и големи титули.