10 најскапи автомобили во светот за 2018

Некои од најретките и најексклузивните автомобили за 2018. Колекција од 10 автомобили кои без сомнение го привлекуваат вниманието на публиката, а можат да си ги дозволат само оние кои се подготвени да платат енормна сума пари за да уживаат во овој луксуз на четири тркала.