Автомобил на три тркала

Овој електричен автомобил има три тркала и е достапен секому, иако на прв поглед тоа не изгледа така. Имено, почетната цена која е поставена како таргет за возилото на три тркала е 10.000 долари. Sondors Electric Car не го создадоа овој автомобил со цел да се истакнат, туку поради многуте предности на истиот, меѓу кои и тоа што тој влегува во категорија на мотоцикли.