Неверојатно: 1-годишно бебе плива без никаква помош

Сведоци сме на голем број случаи во кои бебиња се дават во базените, поради што експертите велат дека родителите треба побрзо да ги научат своите деца да пливаат. Ова 1-годишно дете веќе ја оствари "таа мисија". Погледнете како се снаоѓа во базенот.