"Завртете" еден круг со автобусот "Македонија бојкотира"

Едни се за, други се воздржани, трети се против промена на името на Македонија на референдумот. Оние кои се за бојкот, до последно место го исполниле брендираниот автобус, на кој пишува "Македонија бојкотира", а како тоа изгледа можете да видите на видеото.