"Бојкотирам со видео порака за референдумот": Ова е твојот дом, никогаш Северна, секогаш Македонија!

На Јутјуб се појави ново видео: #Бојкотирам неуставен геноциден референдум за името! Никогаш Северна, Секогаш Македонија. Видеото во себе крие и текстуална порака, погледнете го во продолжение.