Корисно: За што се можете да користите мокри марамчиња

Овој маж и помогнал на својата бремена сестра, барем за момент, да ги заштити штекерите во домот. Тој го извадил отворот од амбалажата на мокрите марамчиња, и го поставил на штекерот. Можеби не е најдоброто решение, но не е лошо за привремена заштита.