Погледнете го овој настап: Само три секудни му беа доволни на Романецот да го освои жирито

Богдан Иоан ги воодушеви членовите на жирито на "The Voice" до тој степен што тие по само три секунди гласаа да мине понатаму. Тој ја пееше песната "Earht Song" и успеа да ги крене сите присутни на нозе.