Местена? : Сте виделе ли двоен нокаут досега?

Еден боксерски меч во Индија, и покрај минималните шанси тоа да се случи, заврши нерешено. Сепак, тоа и не е толку невозможно, освен ако мечот е наместен, или тајмингот на боксерите е совршено синхронизиран, па во ист момент да си зададат удар за нокаут. Погледнете