Најдобрите фотографии на Мајкл Реган од Светското првенство во Русија

Веб-порталот "The Guardian" објави галерија од најдобрите фотографии на Мајкл Реган - фотограф кој моментално е во Русија, фотографирајќи го своето четврто Светско првенство во фудбал.