Она што Џејсон Момоа им го прави на момците кога се фотографира со нивните девојки е вистински хит

Актерот Џејсон Момоа кој ја носеше титулата на најзгоден актер на светот има генијална "фора" за парови кои сакаат да се фотографираат со него. На Твитер можат да се пронајдат бројни фотографии од Момоа кој позира во прегратки на девојки и со не толку воодушевени момци од страна - погледнете!