Галерија: Почнува да наликува на Божиќ

На нешто повеќе од една недела до Божиќ, осветлените улици, шарените базари и малите помошници на Дедо Мраз се во прв план. Од Европа до Азија и Америка, порталот "The Atlantic" направи колекција од празнични фотографии како предноговодишен подарок за сите нивни читатели.