Уметница создава надреални фотографии кои ќе си поиграат со вашиот ум

Моника Карваљо е швајцарска уметница која живее и работи во Берлин. Нејзината магија лежи во претворањето на обичните фотографии во надреални сцени од соништата, а таа го спојува наизглед неспојливото. Ова се само некои од нејзините дела.