Карневалски спектакл во Рио: Погледнете ги разголените убавици кои играат на улиците

Во Рио де Жанеиро, секоја година доаѓаат илјадници туристи во посета на Самбадром за да го гледаат најпопуларниот спектакл на годината – бразилскиот карневал. Манифестацијата изобилува првенствено со сексапилни жени, но и со танц и шарени костими.