Само за авантуристи: Porsche 911 Carrera S Cabriolet

Четири месеци после претставувањето на купе верзијата, Порше ја претстави осмата генерација на 911 моделот во кабриолет изведба. Култен дизајн, моќен мотор и отворен покрив... кој би одолеал на ваков автомобил?