Галерија: Руската секс бомба ги полудува мажите

Викторија Одинцова е руски модел кој постојано ги пали социјалните мрежи. Секс бомбата често објавува провокативни фотографии на Инстаграм во кои со сигурност ужива машката популација, а еве и дел од нив.