Совршенство на четири тркала: Ferrari F8 Tributo

Дизајнирн од Ferrari Styling Centre, новиот F8 Tributo го претстаавува правецот во кој дизајнот на италијанската компанија ќе се движи во иднина, а воедно овој автомобил е меѓу најдобрите модели кога е во прашање аеродинамичката ефикасност.