Нови урнебесни фотографии од кучиња кои се трудат да ги фатат закуските додека летаат во воздухот

Фотографот Кристијан Виелер е експерт во фотографирање на моменти на вистинско уживање. Неговите главни мотиви се кучињата кои фаќаат закуски, а додека го прават тоа, прават урнебесни гримаси кои изгледаат уште посмешно кога се фотографираат во најдобриот можен момент.