Од Инглоштад, со љубов: Audi R8 Coupe

Audi R8 Coupe за 2019-та година пристигнува со речиси идентичниот V10 мотор кој се користи во тркачките модели R8 LMS GT3 и R8 LMS GT4 и дефинитивно ќе застане рамо до рамо со најмоќните суперавтомобили на денешницата.